Vi förenklar din vardag!

KUNDSERVICE

Vi täcker upp för ert företag och låter er fokusera på det ni gör bäst. Med skräddarsydda lösningar inom support, svarstjänst och administration behöver ni aldrig lägga kraft på annat än att driva ert företag framåt. Vi erbjuder era kunder en förstklassig service och alltid med ett leende på läpparna!

TELEFONSERVICE

Med svarstjänsten vi erbjuder finns vi tillgängliga när ni är upptagna. Är det hög tryck på telefonin hos er hjälper vi till med avlastning. Vill ert företag lägga fokus på annat än telefonin så kan vi även ta över hela växelfunktionen. Vi tar meddelanden, kopplar samtal, svarar på frågor och ger den högsta möjliga servicen ditt företag förtjänar!

Leveranskoordinering

Din ideella partner för växellösningar, telekom och IT-lösningar. Från första kontakten driver vi hela processen fram till den slutgiltiga produkten. Med projektsamtal och kontinuerliga avstämningar ser vi till att ni alltid känner er trygga och säkra. Då vi är leverantörsoberoende kommer ditt företag och era behov alltid i första hand. 

SUPPORT

Vi erbjuder ert företag en supportlösning i världsklass. Vi erbjuder en rad av flexibla lösningar som frigör en stor del av det som idag axlas av ert företag. Teknisk support, växel support och telefoni support är våra främsta områden, för dem mer akuta ärendena har vi även ett prio-support tillägg. Vi möter efterfrågan!

ADMINISTRATION

Vi hjälper till och kan ta över den administrativa delen av ert företag om så önskas. Vill ni frigöra tid från all pappersarbete så är vi rätt företag att vända sig till. Det kan vara beställningar, orderhantering, reklamationer m.m. Vi kan även ordna fram mallar, underlag, avtal och allt som behövs för att driva det dagliga arbetet. 

IT

Vi erbjuder en rad olika IT-lösningar. Från säkra e-postlösningar till molnbaserade servrar och gedigna backuplösningar täcker vi era behov. Behöver ni en ny hemsida, fräsha upp er nuvarande sida, hjälp med sökoptimering, layout, design eller något som copywriting erbjuder vi även det med. Vi är ett projektsamtal bort.